banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

URFA'DA KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR



Hafta sonu başlayacak olan bir hafta sürecek olan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa Müftülüğü tarafından Polisevi’nde düzenlenen basın toplantısına katılan Vali Güvenç, burada bir konuşma yaparak organizasyonun yapılmasına katkı sağlayan Sivil toplum kuruluşlarına ve vatandaşlara teşekkür etti. Allah’ın Resulünü bir kere daha coşku ile sevgiyle, saygıyla anacaklarını söyleyen Vali Celalettin Güvenç, “Etkinlikler, pazar günü sabah namazının ardından başlayacak, 1 hafta boyunca sürecek. Pazar günü akşam saat 19.00’da Gap Arena Stadyumu’nda yapılacak olan etkinliğe bütün halkımızı bekliyoruz. Değerli sanatçımız, Erkan Umut konser verecek” diyerek konuşmasını sürdürdü.

Yapılacak etkinliklerle kutlu doğum haftasında Peygamber sevgisini arttırmayı hedeflediğini belirten Vali Güvenç, Şanlıurfa’nın Peygamber sevdalısı bir şehir olduğunu söyledi. Peygamber sevdalısı vatandaşlarla bu vesileyle bir kez daha bir araya geleceklerini ifade eden Vali Celalettin Güvenç, “Allah’ın Resulü halktan bir insan. Bütün halkımızı, Pazar günü akşam yapılacak programa bekliyoruz” dedi.

Öte yandan toplantıya Vali Celalettin Güvenç’in yanı sıra, İl Müftüsü İhsan Açık, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, ve basın mensupları katıldı.

Toplantıda Müftüsü İhsan Açık, hafta sonu yapılacak olan kutlu doğum etkinlikleri ile ilgili açıklama yaparak, bir hata boyunca yapacakları etkinliklere vatandaşları davet etti. İhsan Açık bir hafta boyunca günde en az üç etkinlikle vatandaşlara Peygamber Sevgisini anlatacaklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.