banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Urfa’da Büyükşehir’den Üniversite Adaylarına Tercih Desteği

Gençleri geleceğe hazırlamak için eğitim hayatlarının büyük bir düzeyde etkileyecek olan Üniversite tercihlerinin doğru yönlendirilebilmesi adına önemli bir çalışmaya imza atan Büyükşehir Belediyesi, Harran Üniversitesinin uzman öğretim görevlileri ile danışmanlık hizmeti verilmeye başlandı.

Şanlıurfa’da 37 bin 308 öğrencinin katıldığı YKS’de başarılı olan öğrencilerin doğru tercih yapabilmeleri için 06-14 Ağustos tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi Şair Nabi Konferans Merkezinde Tercih Destek Merkezi açtı. Harran Üniversitesi Öğretim Görevlilerinin katıldığı Tercih Destek Merkezinde öğrencilerin uygunluk düzeyine göre doğru tercih ile Üniversite yönlendirmeleri yapılıyor. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün üzerinde önemle durduğu çalışmada geleceğin teminatı olan gençlerin geleceğe emin adımlar ile ilerlenmesi hedefleniyor. 

Rehberlik desteği almak isteyen öğrenciler 06-14 Ağustos tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi Şair Nabi Konferans Merkezinde Tercih Destek Merkezinden destek alabilirler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.