banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Tomas Wiesner Qazim Laçi Kaan Kairinen

Urfa'da 2016-2017 Eğitim yılı başlıyor-Kaç öğrenci eğitime başlıyor

ŞANLIURFA - Urfa'da 2016-2017 Eğitim yılı başlıyor. şanlıurfa'da çok sayıda suriyeli mülteci çocukta eğitim görüyor. peki, Şanlıurfa'da eğitim öğretime başlayacak olan öğrencinin sayısı kaçtır? urfa'daki Suriyeli öğrenci sayısı kaçtır? detaylar haberimizde..

Yarın sabah 2016-2017 Eğitim yılı ders zilinin çalacağı Şanlıuurfa'da 614 Bin Şanlıurfalı öğrenci 56 bin Suriyeli öğrenci toplamda 670 bin öğrenci ders başı yapacak. Şşanlıurfa Milli eğitim müdürü Metin İlci Suriyeli öğrencilerin eğitiminin  geçici eğitim merkezlerinde yapılacağını açıkladı.

URFA’DA ÖĞRETMEN AÇIĞI 10 BİNE YAKLAŞTI
Geçtiğimiz  yıllarda öğretmen açığıyla sık sık gündeme gelen Şanlıurfa 2016-2017 Eğitim yılında FETÖ ve PkK operasyonları kapsamında açığa lınan ve ihraç edilen öğretmenlerle açık artarak devam ediyor.  Şanlıurfa’da 8 ile 10 bin civarında öğretmen açığının bulunduğu bu açığın ise ücretli vekil öğretmenlerle kapatılmaya çalışıldığı bildirildi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.