banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Urfa MEB Binası Açılışı Yapıldı

Esentepe mahallesi, Askerlik Şubesi karşısında inşa edilen İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binası açılış törenine, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kültür ve Turizm Eski Bakanı ve Türkcell Yönetim kurulu Üyesi Atilla Koç, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Emre Bilgili, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, eğitim camiası ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, il genelinde eğitim öğretimin seviyesini yükseltmek, başarı oranını artırmak için altyapı sorununu çözmeye odaklandıklarını ve bu anlamda büyük başarı elde edildiğini hatırlattı. Temeli atılan 393 okulun hizmete girmeye başladığını, 2020 yılında tüm okullarda tek dönem eğitime geçmeyi planladıklarını kaydeden Vali Erin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasının eğitim öğretim camiasına ve tüm Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını diledi.

Konuşmalar ve açılış töreninin ardından katılımcılar, Milli Eğitim Müdürlüğü yeni hizmet binası fuaye alanında Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Türkcell’in katkılarıyla düzenlenen 8. Geleneksel sanata Engel Yok adlı sergiyi ziyaret ettiler.

Türkiye’nin 81 ilindeki Özel Eğitim Merkezlerinde eğitim gören özel öğrenciler tarafından yapılan sanat eserlerinin beğeniye sunulduğu sergi, 16 Mayıs 2019’a kadar ziyaret edilebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.