banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Urfa İHL öğrencileri Uluslararası alanda dereceye girdiler 


Türkiye’nin en büyük teknoloji festivallerinden biri olan Teknofest’in ‘’İnsanlık Yararına Projeler’’ yarışmasında Uluslararası alanda dereceye giren Hatice Kübra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Fahriye Akkoyunlu, Edanur Turunç ile Şair Nabi Ortaokulu’ndan Proje Yürütücüsü ve Danışman Öğretmeni Ferhat Selişter, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer tarafından makamında ağırlandı.
STEM ve Bilim Merkezi işbirliği ile Hatice Kübra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden öğrencilerimiz Fahriye Akkoyunlu, Edanur Turunç ‘’Organik Gübre Çöp Konteynırı’’ve Şair Nabi Ortaokulu’ndan Proje Yürütücüsü ve Danışman Öğretmeni Ferhat Selişter ‘’Hayat Kurtaran Akıllı Bileklik’’ projeleri ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer’e Uluslararası alanda dereceye girerek finalde sergilenmeye hak kazanan projelerinin 19-22 Eylül Tarihlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı’nda 3 gün finalde sergileneceğini belirttiler.
İlimiz adına gururlandıran projelere imza atan öğrencilerimiz ve öğretmenlerini kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer her alanda olduğu gibi teknoloji alanında da başarılı çalışmalara ihtiyaç olduğunu, öğretmen ve öğrencilerimizin Şanlıurfa’yı çok güzel bir şekilde temsil ederek kendilerini mutlu ettiğini belirterek başarılı çalışmalarının devamını diledi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.