banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Urfa'da Okul kantininde nakit kaldırıldı, Kartla alışveriş yapılacak

Yöntem Koleji yine bir ilke imza atarak, kolejde bulunan kantinde alışverişlerin daha sağlıklı olması için öğrenciler için para yerine kartla alış veriş zorunluluğu getirdi.

Pandemi sürecinde ve normal zamanda öğrencilerin sık sık para ile temasını engellemek için yapılan bu sistem ile daha sağlıklı bir alışveriş yapmak mümkün. Öğrenci karta yükleme yapıyor kantinden alışveriş yaptığı zaman kartını okutup ödemesini yapıyor. Böyle bir uygulama ile öğrencilerin para alış verişlerinde bulaşacak bir hastalığın önüne geçmiş olunacak.

Yöntem ile öğrenciler güvende…

Yöntem Koleji’nin yaptığı bu sistem hem kolay hemde daha güvenli. Bu sistem ile aynı zamanda veli mobil uygulaması ile veliler uygulamadan öğrenci kartına yükleme yapabiliyor. Öğrenciye günlük limit koyabiliyor, almamasını istediği ürünleri engelleyebiliyor. Gün içerisinde neler almış ne kadar harcama yapmış görebiliyor. Güven ortamı, sosyal çalışmaları, eğitimdeki başarısı, öğrencilerin severek eğitime katılması ve velilerin tercihi olan Yöntem Koleji ilklerle gönüllerde taht kurmaya eğitime yenilikler katmaya devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.