banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Üniversite ile Necmettin Erbakan İHL arasında işbirliği yapılacak

Eğitim sektöründe faaliyet göstermekte olan iki kurumun bilgi ve tecrübe alışverişinin sağlanması ile yenilikçi öğrenme ortamlarının ülkemizin eğitim sistemine kazandırılması amacıyla taraflar arasında bilgi alışverişini sağlayacak projelerin ve eğitimlerin gerçekleştirilmesini kapsayan Eğitimde İşbirliği Protokolü Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK ile Necmettin Erbakan İmamhatip lisesi Müdürü Mehmet AĞAR tarafından imzalandı.

Üniversite rektörlük binasında Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri ÇELİK ve Okul Müdürü Mehmet AĞAR arasından imzalanan protokol töreninde  Erbakan İHL Müdür Yardımcısı Mustafa ÖZENOĞLU ve Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Ahmet GÖÇEN de hazır bulundu. protokol imza töreninden okul Müdürü Mehmet Ağar okul ile ilgili rektör Çeelik'e bilgi verdi.

İmzalanan Protokol 5 yıl süreyle geçerli olup Harran Üniversitesi tarafından okulumuzda görevli öğretmenlere mesleki yeterliliklerini geliştirmek amacıyla eğitimler gerçekleştirilecek, eğitimleri sertifikalandırılacak ve proje için danışmanlık sağlanacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.