banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Üniversite'de Tecrübeli Rektör Yardımcısı Atandı

Harran Üniversitesi rektör yardımcıları Esra Siverekli ve Ahmet Oymak'ın istifasından sonra boşaln 2 rektör yardımcılığından birisine o dönemde İktisat Fakültesi Dekanı Murat Demir atanmıştı. diğer rektör yardımcılığı uzun süredir boştaydı. 

Edinilen bilgilere göre o boş koltuğa Üniversitede daha önce Genel Sekreter olarak görev yapmış olan Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mehmet Tahir GÜLLÜOĞLU'nun ataması yapıldı. 

Başarılı bir akademik geçmişi olan Prof dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Fen Bilimleri ve Matematik Temel Alanı, Fizik Elektromanyetizma , Atom, Molekül ve Lazer Fiziği, Matematiksel Fizik alanındaki çalışmalarıyla ön plana çıkan bir akademisyendir.

Yeni rektör yardımcısı Güllüoğlu, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 13. maddesi ile Akademik Teşkilat Yönetmeliği' nin 4. maddesi gereğince ataması yapıldığı belirtildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.