banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Üniversite adaylarının YKS maratonu başladı

ÖSYM tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi 81 il ve Lefkoşa'da yapılacak. Yükseköğretim Kurumları Sınavı( YKS) bugün ve yarın 2 oturum halinde yapılacak yaklaşık 3 milyon adayın katılacağı oturum saat 10.15'te başlayacak. Bugün Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu yapılacak, yarın ise ikinci oturum yapılacak.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) bugün ilk oturumuyla başlayacak. Pazar Günü ise diğer oturum yapılacak. Yaklaşık 3 milyon aday istedikleri üniversite ve bölüme girebilmek için ter dökecek.YKS'nin ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi olacak. 3 Milyon adayın katılacağı TYT oturumu saat 10.15'te başlayacak. Adaylar 120 soruya 165 dakikada cevap arayacak.(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.