banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Ulubatlı Hasan Ortaokulu Müthiş İşler


"Bir okul, müdürü kadar okuldur." diye boşuna dememişler. 
Çevre şartları itibariyle Şanlıurfa'nın en dezavantajlı okullarından biri Ulubatlı Hasan Ortaokulu.  Sedat Kayaokay'ın müdür oluşuyla beraber adeta çağ atladı.
Eski olan binası şimdi bakımlı ve tertemiz.
Düzen, disiplin ve başarı yolunda büyük mesafeler alındı.
Her gün düzenli olarak kitap okunuyor.
Yaklaşık 300 lisanslı sporcu var. Halterden tekvandoya, bokstan kız futboluna kadar pek çok spor dalında düzenli çalışmalar yapılıyor. Okulun bodrum katında minderi ve alet edevatı ile güzel bir salonu var. Yalnız Urfa'da değil Türkiye'de birincilik dahil olmak üzere dereceler almışlar, daha fazlası için çalışmaya devam ediyorlar..
Her türlü riskle karşı karşıya olan çocuklar, spor başta olmak üzere sosyal kültürel faaliyetlerle bilinçlendiriliyor, bulaşanlar hayata kazandırılıyor. Madde bağımlılığı ile nasıl mücadele edilirmiş uygulamalı olarak gösteriyorlar.
Bodrumda oluşturulan sinema salonunda ailelere yönelik sinema hizmeti sunuluyor. Hem de tencerede patlatılmış mısır ikramı ile beraber.
Sedat Bey sadece mesai saatlerinde değil, gece gündüz halkla iç içe. Bu yüzden çok seviliyor ve destekleniyor.
Daha neler, neler… 
Okulu ziyaret eden Eğitimci Yazar ve Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şubesi Başkanı Mehmet Sarmış, okul müdürünü ve ekibini tebrik ederek; “Başta Sedat Müdürümüz olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyor, gönül dolusu teşekkürlerimi sunuyorum. Bu arada müdürümüzün üst kademe yöneticiler tarafından takdir edilip ödüllendirildiğini de belirtmiş olayım. Ben de ziyaret edip müdür, öğretmenler ve öğrencilerle mini sohbetler yaptım.
Demek ki neymiş? İstenirse oluyormuş”
dedi.

www.balikligol.com 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tüccar Değil Öğretmenim 6 yıl önce

Bu okulda öğretmenlik yapanlardan biriyim. Okul müdürü okula doğru düzgün gelmeyen kendi derslerine dahi girmeyen bir matematik öğretmeninden bahsediyoruz.Önce kendi bulunduğu kurumdaki öğretmenlerin ve öğrencilerin mutluluğunu düşünmeli bizler kendi kurumumuzda mutlu olmadık bir gün bile böyle haberler de göz boyama sadece başka bir şey değil

Avatar
Adsız 6 yıl önce

Birakın bu yalan dolan isleri hersey disaridan gorundugu gibi guzel degil birileri birilerini biyerlerini kaldiriyor ancak. Keske bi de bu mudur asli gorevlerini yerine getiriyor mu buna baksa o ust amirler bu okula gidip. Cocugumun bir donem matematik dersleri bos gecti hocasi bu mudur oldugu icin

Avatar
öğretmen 6 yıl önce

sayın mehmet sarmış a bir sorum var eğer fotoğraftaki kişi ise ben bu okulda 2 yıldır çalışıyorum bir gün görmedim bu kişiyi ne de biz öğretmenler ile toplantı falan da yapmadı tüm gün okuldayım ve hiç rastgelmedim.

Avatar
Veli 6 yıl önce

"Bodrumda oluşturulan sinema salonunda ailelere yönelik sinema hizmeti sunuluyor. Hem de tencerede patlatılmış mısır ikramı ile beraber." Biz neden görmedik böyle bir şeyi yalan olduğu nasılda belli hani bir tane resim varmı ailelere bu hizmetin verildiğini gösteren

Avatar
Öğretmen 6 yıl önce

300 lisanslı öğrencimiz var da kaç tanesi madde bağımlısıymışta kurtarmışlar isim versinler. Öğrencilerimizin hepsi pırlanta gibi madde bağımlılığıyla hiç ilgisi olmayan çocuklar. Geleceğimiz çocuklarımız üzerinden prim yapmaya çalıştıkları çok açık.

Avatar
Keleşoğlu 6 yıl önce

Biz Sancaktar mahellesinde hepimiz aileyiz öğrencilerin çoğu yegenimiz evladımız 40 senededir var okulumuz, 2 senedir bu müdür geldi okulu okula benzetti Allah razı olsun genniinden ,nekadar fakir çocuk varsa eli üstünde sabahtan akşama kadar gece 1 lere kadar bizden bereber mahallede,ilk defa bu adam sayesinde bizim mahallede Türkiye şampıyonu çıkardı ,Benim yeğenim İstanbul Anadolu lisesini kazandı ,sinekli sinekli olalı bele hizmet görmedi,çamur atmayınnn adsız mış ,ayıp yav Allahtan korkun,bu adamı Mehle ye Allah gönder di ,Allah onu başımızdan eksik etmesin

Avatar
Adsız 6 yıl önce

Ben orda matematik öğretmeniyim hangi ders boş geçmiş buyur gel okula bak bizim milletimiz başarılı olanları sevmez bu kadar dürüstsen gel gör

Avatar
demirler 6 yıl önce

hocam sen bele lafları boşver
meyve veren ağaca tas atarlar
biz senden razıyım Allah'tan senden razı ola