banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

TÜRKİYE'NİN HER BÖLGESİNE GİDİYORLAR

Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Halk Oyunları ve Müzik Topluluğu Türkiye’nin her bölgesinden festivallere katılım sağlamaları için davet ediliyor.

Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen festivallerden davet aldıklarını belirten Belediye Kültür ve Sosyal işler Müdürü Mehmet Kucaklı yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde 12.sini düzenleyen ve dünyanın birçok ülkesinden sanatçıların katıldığını İstanbul Büyükçekmece Belediyesinin Uluslararası Festivaline katılan halk oyunları ve müzik ekibimiz sadece İstanbul halkı tarafından değil yabancı sanatçılardan da övgü alarak festivale damgasını vurmuştur. Bu festivaldeki performans sonrası, festivali organize edenler, Başkanımıza ve tüm ekibimize teşekkürlerini ve takdirlerini sundular.”
 
Yine Ahlât Belediyesinin düzenlediği 21. Uluslararası Avrasya Ahlât festivaline katılan Belediyemiz Müzik ve Halk Oyunları ekibinin Ahlat halkına sergilediği gösterileriyle Ahlat halkında hayranlık uyandırdı. Ekiple birlikte festivale katılan Belediyemiz Özel Kalem Müdürü Serkan Akın festivalle ilgili gözlemlerini şu şekilde özetledi: “Bilindiği gibi uluslararası bir üne sahip olan Avrasya Ahlat Festivali her yılki gibi dolu dolu geçmiş olmasına rağmen, bu yıl festivale katılan ve damgasını vuran ekip, Belediyemiz müzik ve halk oyunları topluluğu bünyesindeki sıra gecesi ekibi olmuştur. Zaten izleyicilerin, katılımcı sanatçıların ve festivali organize edenlerin ekibimiz şahsında Başkanımız Ali Murat Bucak’a tebrik ve teşekkürlerini sunmaları bunun bir göstergesi olmuştur.”
Önümüzdeki günlerde Kıbrıs’ta düzenlenecek olan festivale katılmak üzere davet edilen ekibimiz bu festivale de damgasını vurmaya yönelik hazırlıklarını başlatmış bulunmaktadır.
 

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.