banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

TÜRK TELEKOM OKULU’NDAN ÖRNEK ÇALIŞMA

Türk Telekom İlk-Ortaokulunun 2. Sınıf öğrencileri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı yuva ve Sevgi evlerinde kalan 30 öğrenciyi Değerler Eğitimi kapsamında “Annemin Yemekleri” adlı etkinlik çerçevesinde okullarına davet ettiler.
Öğrenciler annelerinin evde hazırlamış oldukları ev yemeklerini okulda, yuva ve sevgi evlerinde kalan çocuklarla beraber yediler. Anneler kendi elleriyle hazırlamış oldukları mahalli Urfa yemeklerini çocuklarına ve Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı yuva ve evlerde kalan çocuklara yedirdiler. Çok güzel bir ortamda yenilen yemekten sonra Milli Eğitim Müdürü Vekili Mehmet Sarmış, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halil Ömer ÇOŞKUN Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdür vekili Faruk CÖMERT,Türk Telekom İlk Ortaokulu Müdürü Mustafa FIRAT, öğrenciler ve anneleri yuvadaki öğrencilere çeşitli hediyeler verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.