banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Türk Meydanı'ndaki Pazarda Değişim

9 yıllık hizmet sürecinde kentin 12 ayrı muhtelif semtinde modern semt pazarları inşa ederek vatandaşa rahat ve hijyenik koşullarda alışveriş yapma imkanı sunan
20 yıla aşkın süredir “mezbelelik” halde olan ve mahalle sakinlerinin yarayan kanası haline gelen Türk Meydanı Pazarı yıkılarak yerine yenisi yapılıyor.
Burada 20 yılı aşkın süredir esnaflık yapan pazarcıların da büyük bir sevinçle karşıladıkları disiplinize etme çalışması start aldı. Çirkin görüntü arz eden barakaların yıkıldığı, tekerleklerin ve çöplerin tasfiye edildiği pazarın yeni görünümü gerek mahalle sakinleri gerekse de Pazar esnaflarınca merak konusu.
TÜRK MEYDANINDAKİ DEĞİŞİME PANKARTLA TEŞEKKÜR
Kentte çirkin görüntü arz eden tüm objelerin kaldırılarak modern görüntülere dönüştürülmesinde öncülük eden Belediye Başkanı Fakıbaba ve ekibine teşekkür eden Pazar esnafı teşekkürlerini bir pankartta dile getirdiler.
Başkan Fakıbaba’ya ve ekibine semt pazarlarının yenilenmesi konusunda gösterdikleri gayretten ötürü teşekkür eden bölge esnafı, “20 senedir biz bu pislik içersinde yaşıyoruz ve buradan ekmek parası kazanmaya çalışıyoruz. Ancak başkanımız sağolsun, Varolsun buraya el attı. Bu çirkin görüntüleri ortadan kaldırıyor. Allah ondan razı olsun” ifadelerini kullandılar.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.