banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Haliliye

Suruç Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İddialı

Okul ortamının, aile ortamını andırması, güvenli ve huzurlu olması, öğrencilerin başarıya odaklanmasını kolaylaştırmakta ve beraberinde başarıyı getirmektedir. Ayrıca İmam Hatip öğrencisinin toplumsal ve sosyal sorumluluk alanında kendisini doğru konuşlandırması toplum içersinde ki itibarını da arttırmaktadır. Bu ve benzeri sebeplerle son dönemlerde Suruç ilçemizde de İmam Hatip okullarına olan ilginin arttığını gözlemlemekteyiz.

Özellikle Suruç Kız Anadolu İmam Hatip lisesinin oluşturmuş olduğu okul kültürü, okul kimliği ve öğrenci başarısı, bu okula kamuoyunda olan ilgiyi arttırmıştır. Bu yıl okula kayıt yaptıran öğrenci sayısı bu gerçeği ortaya koymaktadır. Okul müdürünün ve öğretmenlerinin gayreti ve çabası neticesinde gelinen nokta İmam Hatip camiasını sevindirmiştir.

Değerler eğitimi bağlamında ve akademik alanda gelecek vaadeden öğrencilerle 2019-2020 Eğitim yılına büyük bir heyecanla başlayan okul idaresi ve öğretmenleri, takdire şayan bu çaba ile Suruçta eğitim başarısını arttırmaya talip görünüyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.