banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit

Siverek'te kaçak et baskını

 Siverek Belediyesi Zabıta ekipleri bir ihbarı değerlendirerek yaptıkları baskında bir evin bodrum katında kaçak kesimhane buldu.

 

Kaçak kesimhanede piyasaya sürülmek için bekletilen yaklaşık 1 ton kaçak et ve çok sayıda canlı hayvan ele geçirildi.

 

Haliliye Mahallesinde bulunan bir evde kaçak kesim yapıldığı ihbarını değerlendiren Zabıta ekipleri eve baskın yaptı.  Yapılan baskında kaçak kesilmiş 1 ton kaçak et ve kesilmeye hazır çok sayıda küçükbaş hayvan ele geçirildi. 

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Zabıta Müdürü Abdurrahman Gümüştaş şunları kaydetti; "İlçe genelinde bir ay süren çalışmalar neticesinde bir evde kaçak kesim yapıldığını tespit ettik. Bunun üzerine ekiplerimiz tarafından yapılan baskında kesimi yapılmış 6 küçükbaş 2 büyükbaş ve kesime hazır çok sayıda küçükbaş hayvanları ele geçirdik" dedi.

 

 Yapılan çalışmalar neticesinde yakalanan kaçak etler şehir çöplüğünde imha edildi..

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.