banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

SİVEREK TEMİZ SUYA KAVUŞUYOR

Siverek Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İPA programı kapsamında Avrupa Birliği tarafından iki yıl önce Belediye Başkan Ali Murat Bucak'ın girişimleriyle başlatılan Siverek atık su arıtma tesisi projesi ihale aşamasına geldi.

ŞANLIURFA/SİVEREK(GAPHA)-Yaklaşık iki yıldan beridir sürdürülen ortak projenin ihale aşamasıyla ilgili çalışmaların başladığına dikkat çeken Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Proje şehir atık sularlının açıktan akıp aktığı Hacı Hıdır baraj gölettinin çevresinde üzerinde bir arıtma tesisinin yapım işidir." Avrupa Birliği hibe programları çerçevesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı devam eden proje çalışmaları kapsamında atık su arıtma tesisi ihalesine girmek isteyen firmaların yetkilileri Siverek ilçesine gelerek atık su arıtma tesisi yapılacak olan Siverek Karakoyun köyü sınırları içinde bulunan Hacı Hıdır Baraj göleti ile diğer alanlarda yerinde incelemelerde bulundu. Belediye Meclis Salonunda katılımcılara Bakanlık ve Belediye yetkilileri tarafından brifing verildi.

 

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.