banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

SİVEREK BELEDİYESİNDEN TARİHİ PROJEDE SONA DOĞRU

İki yıl önce, Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'ın girişimleriyle başlatılan, Siverek Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, İPA programı (Avrupa Birliği Mali Yardım Programı) kapsamında hazırlanan Siverek Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi Projesi ihale aşamasına geldi.

İki yıl önce, Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'ın girişimleriyle başlatılan, Siverek Belediyesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, İPA programı (Avrupa Birliği Mali Yardım Programı) kapsamında hazırlanan Siverek Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi Projesi ihale aşamasına geldi. Söz konusu proje Avrupa Birliğinin hibe programları kapsamında finanse edilecek olup, ilçemiz Karakoyun Köyü sınırlarında bulunan Hacı Hıdır baraj göletine akan kirli suların arıtılıp temizlenmesiyle temiz bir çevre oluşturma projesidir. Yaklaşık 2 yıldan beridir sürdürülen ve Avrupa Birliği destekli bu projenin, ihale aşamasıyla ilgili çalışmaların başladığına dikkat çeken Belediye Başkanı Ali Murat Bucak çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bu Proje, Belediyemiz ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü bir proje olup, Avrupa Birliğinin hibe programları kapsamında yapılmaya çalışılmaktadır. Yaklaşık 2 yıl önce girişimlerimiz sonucu başlatılan bu proje, bugün ihale aşamasına gelmiş olup, ihaleye katılacak olan yüklenici firmaların projenin uygulanacağı sahaları ziyaret etmeleriyle yepyeni bir sürece girmiş bulunmaktadır. Bundan sonraki süreç ihalenin yapılacağı günü beklemek olup, şimdiden tüm Siverek halkına hayırlı olmasını dilerim.”


GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.