banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Şehit Muhammed Fatih Safitürk İlkokulunda Anlamlı Sergi


Sıfır Atık projesi kapsamında atık materyallerden elde edilen ürünler kapsamında yapılan sergiye, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Fehmi Satıcı, Abdulkerim Yavuz, İsmail Uğur Hatipoğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Memduh Rastgeldi, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Murat Yanmaz, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Çelik, Çeşitli okulların müdürleri, Okul Aile Birliği ve çok sayıda davetli katıldı.
Sergi açılışında bir konuşma yapan Okul Müdürü Şükrü Damdam; eğitim öğretimin yanı sıra çocuklarda bilinç oluşturma adına da çalışmalar yaptıklarını kaydederek şunları söyledi: "Gelişen ve değişen dünyada her geçen gün dünyamız maalesef atık materyallerle kirlenmekte. Bu nedenle de başlatılan 'sıfır atık' projesine destek vermek amacıyla ve bilinç oluşturma adına bu sergiyi büyük bir özveri ile hazırladık. Sergimiz hafta sonuna kadar okul sergi salonumuzda gezilebilir" dedi. 
Ardından davetliler çocuklar ile birlikte serginin kurdelasını keserek sergiyi gezdi. Sergilenen ürünler ise davetliler tarafından büyük beğeni topladı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.