banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Urfalı öğrencilerden Bakan Çelik’e ziyaret



Bu proje çerçevesinde Kızılcahamam’daki öğrenciler ile programlar gerçekleştirmek üzere Şanlıurfa’dan Ankara’ya öğretmenleri gözetiminde gelen öğrenciler, Bakan Çelik’i makamında ziyaret ettiler. 8, 9 ve 10. sınıflarda okuyan 28 öğrenci ayrı ayrı söz alarak, Bakan Çelik’e eğitim durumları ve okullaşma ile ilgili taleplerini ilettiler.
Gerçekleştirilen ziyarette AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Harran İlçe Kaymakamı Temel Ayca, Akçakale İlçesi Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz ve Harran AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz da yer aldı.
Öğrencilerin yanı sıra diğer davetlileri de dinleyen Bakan Çelik, dile getirilen sıkıntıların giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza ve gençlerimize vereceğimiz eğitim, ülkemizin geleceği bakımından büyük önem taşımaktadır. Sizlerin daha sağlıklı şartlarda ve kaliteli bir şekilde eğitim görmeniz için gereken her şey yapılacaktır. Sizler de eğitiminizi başarıyla sürdürmeye kendinizi odaklamalı ve bu konuya öncelik vermelisiniz. Ancak bu şekilde kendinizi nitelikli bir insan haline getirebilir ve ailenize, şehrinize, ülkenize, insanlığa faydalı olabilirsiniz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.