banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Şanlıurfa'da son 24 saat olayları

Şanlıurfa ve ilçelerinde son 24 saatte yaşanan asayiş olayları.

 

Şanlıurfa’da her geçen gün artan intihar olaylarına dün bir yenisi daha eklendi. Şanlıurfa’da bir kişi intihar teşebbüsünde bulunarak hayatına son vermek istedi.

 

Olay Şanlıurfa’nın Şehitlik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre M. A. U. İsimli 33 yaşındaki şahıs intihara teşebbüs ederek hayatına son vermek istedi.  evde bulunan ilaçlardan çok sayıda alarak zehirlenen M. U. Y. Yakınları tarafından Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan şahsın intihar nedeni henüz bilinmezken hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

 

ŞANLIURFA’DA BİR HAFTADIR KAYBOLAN ÇOCUKTAN HABER ALINAMIYOR.

Şanlıurfa’nın Veysel Karani Mahallesi’nde ikamet eden 14 yaşındaki H. D’den bir haftadır haber alınamıyor. Edinilen bilgilere göre amcası İ. D.’nin evinde yaşayan H. D. Yaklaşık bir hafta önce sabah saatlerinde evden ayrıldı ve bir daha dönmedi. Emniyete başvuruda bulunan amca İ. D. yeğeninin evden ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini belirterek hayatından endişe duyduğunu söyledi. H. D.’yi arama çalışmaları devam ediyor

 

ŞANLIURFA’DA KARIN AĞRISIYLA HASTANEYE KALDIRILAN BİR GENÇ KIZIN HAMİLE OLDUĞU ÖĞRENİLDİ.

Olay Şanlıurfa’nın İmam Bakır Mahallesi’nde meydana geldi. edinilen bilgilere göre 17 yaşındaki A. B. Karın ağrısı şikayeti üzerine yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. hastanede yapılan kontrollerde A. B. ‘nin  hamile olduğu tespit edildi. 17 yaşındaki genç kızın akrabası olan 23 yalındaki İ. B. İle imam nikahlı olduğu öğrenildi. Genç kızın imam nikahlı eşi İ. B. Gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor.

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.