banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

ŞANLIURFA’DA HUKUK VE ECZACILIK FAKÜLTESİ KURULACAK

Ziyaretle ilgili Milletvekili Mahmut KAÇAR yaptığı açıklamada; “Şanlıurfa nüfusu ve potansiyeli itibariyle Türkiye’nin en önemli, bölgemizin ise merkez şehridir. Harran Üniversitesi bünyesinde Hukuk ve Eczacılık Fakültesinin bir an önce açılması, kuruluşu tamamlanan Diş Hekimliği fakültemizin de bu yıl öğrenci alınması şehrimizin açısından son derece önemlidir. Konuyla ilgili YÖK Başkanımız ile detaylı bir görüşme yaptık, öncelikle kuruluşu tamamlanan Diş Hekimliği Fakültesi’ne bu yıl öğrenci alınması, Hukuk Fakültesinin bir an önce kurulması ve Eczacılık Fakültesi kurulması için ise çalışma başlatılması noktasında görüş birliğine vardık.

Sayın YÖK Başkanımıza katkı ve yaklaşımından dolayı tüm Şanlıurfalı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum”.

Ziyarette Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan TAŞALTIN da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
man 6 yıl önce

Ey ilim sahipleri birakin artik fakulteler acmayi.. Var olan fakultelerde kaliteyi artirin.. Bir icat bir bulus yok.. Cumhurbaskanimiz Erdoganin tabiriyle yan gelip yatmayi birakalim, gerceklerle yuzleselim..

Avatar
mehmet 6 yıl önce

MYO lara atanan müdür her gün görevde olmalı...yoksa hocalar hep derslere geç gelir düzen olmaz...disiplin olmaz...

Avatar
kemal 6 yıl önce

MYO lara denetim yapılmalı çünkü hocalarımızın çoğu merkeze gidiş geliş yapmakta buda derslere geç gelmelere sebep olmaktadır...yazık bu gençlere....