banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Şanlıurfa’da GSB Yurtlarına Başvuru Yapan Öğrencilerin %100’ü Yerleşti


Şanlıurfa'da, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) yurtlarına başvuru yapan gençlerin tamamı yerleştirildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, GSB Yurtları öğrenci yerleştirme sonuçlarının ilk fazının Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından "Yıllık bazda en fazla talebi almamıza rağmen birinci faz yerleştirmemizde tarihimizin en yüksek yerleştirme oranını gerçekleştirdik." açıklamasında bulunduğu hatırlatıldı. 
Şanlıurfa, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında 3 kız yurdu, 2 erkek yurdu ve 1 karma yurduyla toplamda 4 bin 778 kapasiteyle öğrencilere hizmet edeceğini aktarılarak, Şanlıurfa'da hiç bir öğrencinin konaklama sorunu yaşamayacağı vurgulandı.
GSB Yurtlarında kalmak için başvuran tüm üniversite öğrencilerinin tamamımın yerleştirilerek bu yıl bir rekor kırıldığını aktarılan açıklamada, tarihin sıfır noktası ve medeniyetin başkenti Şanlıurfa'nın üniversite öğrencilerini beklediği belirtildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.