banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Küçük Çamurlu

Şanlıurfa’da

Edinilen bilgilere göre; Devteşti mahallesi 2142. Sokak’ta Suriye uyruklu ve 6 yıldır Şanlıurfalı biriyle evli Khanom B. bu akşam saat 20:00 sıralarında 3. Katta bulunan evin kapısını kilitlenince kendince bir yöntem buldu.


Kapıyı açmak için açık olan balkon kapısından girmek için kendini damdan beline bağladığı iple sarkıttı. Tam o sırada ip kopunca Khanom B. 3 kattan sokaktaki beton zemine çakıldı.
Olay yerine çağrılan Ambulansla Balıklıgöl devlet hastanesine kaldırılan hasta acil bir şekilde
ameliytata alındı.



Hastanın ölüm tehlikesinin olmadığı ama belinde ve kafasında kırıklar olduğu bildirildi.
Güvenlik güçleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

 


Kaza Yerinde Ambulans Krizi Yaşandı
Bu arada meydana gelen kaza sonrası olay yerine gelen vatandaşların ambulansı aradığı ancak 112’nin cevap vermediğini iddia ettiler.  Ayrıca Telefona cevap vermeyen ambulansın geç geldiği için Olay yerinde kazazade yakınlarıyla sağlık görevlileri arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Gerginliği olay yerine gelen güvenlik güçlerinin araya girmesiyle büyümeden önlendi.


Mehmet Aslan / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.