banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Şanlıurfa’da bazı okullarda koronavirüs olduğu iddia edildi

Eğitim Sen tarafından yapılan açıklamada, bugün 96 okulda virüs tespit edilmesiyle, koronavirüs vakasına rastlanan okul sayısı 176'ya yükseldi.

Şanlıurfa’da ise 3 tane okulda koronavirüsün görüldüğü ifade edildi.

EĞİTİM SEN'DEN AÇIKLAMA

"Geride bıraktığımız hafta 21 Eylül'de okulların açılması için hangi önlemlerin alınması gerektiği ve eğer önlemler alınmazsa sonuçlarının ne kadar olumsuz olabileceğini gözlemleme olanağı verdi" ifadelerine yer verilen açıklamada, "Pek çok ilden ve ilçeden Covid-19 tanısı konulan veya şüphesi bulunan eğitim emekçilerine ait bilgiler merkezimize gelmeye devam etmektedir. Yayınlanan okul isimleri Pazartesinden bu yana okulda bulunan arkadaşlarımızdan tanı konulan veya temaslı çalışanların bulunduğu okullardır" denildi.

Eğitim Sen, vakaların görüldüğü okulları da il il açıkladı. Son olarak virüs bulaşan okul sayısı 34'ken, önceki gün bu sayıya 46 okul daha eklenmiş, böylece Covid-19 görülen okul sayısı 80'e yükselmişti.

URFA’DA 3 OKULDA KORONAVİRÜS GÖRÜLDÜ

Eğitim Sen tarafından yapılan son açıklamaya göre, Şanlıurfa’da ise 3 tane okulda koronavirüs görüldüğü ifade edildi. Okullardan ikisi merkez ilçeler olan Karaköprü ve Haliliye’de yer alırken, biri ise Siverek’te yer alıyor.

İşte Şanlıurfa’da koronavirüs görülen o okullar:

Urfa Haliliye Osman Ertüren O. O.

Urfa Karaköprü İMKB İ.O.

Urfa Siverek Mehmetçik İ.O.

(RHA AJANS)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.