banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Yenicede Suriyeliler için yapılan okula validen destek


Vali Tuna, Hayrat İnsani Yardım Derneği tarafından hayırseverlerin katkılarıyla yapımı devam eden okul inşaatıyla ilgili Dernek Bölge Temsilcisi Abdullah Toprak’tan bilgi aldı. 250 metrekare alan üzerine kurulu 15 derslikli okulun, yeni eğitim ve öğretim dönemine yetiştirilmesini hedeflediklerini söyleyen Toprak, bu konuda Vali Tuna’dan destek istedi.
Eğitime büyük önem verdiklerini ifade Eden Vali Tuna, bu konuda gerekli yardımları yapacaklarını söyledi. Diğer kurum ve kuruluşlardan da bu konuda destek alınacağını belirten Vali Tuna, emeği geçenlere ve hayırsever vatandaşlara teşekkür etti. Desteklerinden dolayı Vali Tuna’ya teşekkür eden Toprak, okul inşaatını biran önce tamamlayarak eğitime başlanmasını hedeflediklerini söyledi.
Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’ya, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Sarıışık ve diğer yetkililer eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.