banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Şanlıurfa MEB Müdürlüğü Deprem ve Yangın Tatbikatı Yaptı


Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 01-07 Mart Deprem Haftası dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Binasında personel tahliye tatbikatı yapıldı. 
Düzenlenen Tatbikatta, personel can ve mal kaybının en aza indirilmesi için alınan tedbirler ile binanın planlı bir şekilde boşaltılması sağlandı. İtfaiye Daire Başkanlığı ve Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından destek verildi.
Tatbikata katılan personellere,  İtfaiye eğitmenleri tarafından, deprem sonrası çıkabilecek yangınlar hakkında bilgi verilerek; yangın söndürme cihazı kullanımı uygulamalı olarak anlatıldı. Daha sonra; tatbikata katılan personel Arama Kurtarma Malzemeleri Sergisini gezerek malzemeler hakkında bilgi aldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.