banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışmaları değerlendirdi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve İl Milli Eğitim Şube Müdürleri katıldılar.
İlimizde eğitim adına güzel gelişmelerin olduğu son dönemde yeni yapılacak okulların inşaat durumu, Mesleki ve Teknik okullarında il genelinde görülen yükseliş, eğitimde farkındalık yaratacak projeler, Beyaz Bayrak, Taşımalı eğitim ve okul öncesi eğitimdeki başarılı gelişmelerin yanı sıra yapılması planlanan yeni projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.


Toplantı sonrası bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan şunları söyledi:’’ Göreve geldiğimiz günden beri Sayın Valimiz Abdullah Erin’in büyük destekleri ile Şanlıurfa’da eğitim adına fark yaratacak projelerle çocuklarımızın hak ettikleri en iyi şekilde eğitim alabilmeleri için çalışıyoruz. İlimizin çoğu il nüfusuna denk öğrenci potansiyeline sahip olması bazı güçlükleri de beraberinde getiriyor. Arkadaşlarımla birlikte gece gündüz demeden Şanlıurfa‘da öğrencilerimiz için neler yapabiliriz çabası içerisindeyiz’’
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.