banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Şanlıurfa'da Neşe Erberk Anaokulu İngilizceyi Ana Dil Yapıyor

Alanında uzman sınıf öğretmenleri, hemşire ve rehberlik servisi ile öğrencilerin Eğitim Sağlık ve psikolojik olarak hayata hazırlayan Neşe Erberk Anaokulu müdürü Vefa Bilici okul hakkında Şunları söylüyor:

"Güzel şehrimiz Şanlıurfa'da 2018 yılında Türkiye geneli 42 şubesi olan ve 18 yıldır eğitim-öğretim hizmetlerinde bulunan kurumsal okul Neşe Erberk Anaokulu Karaköprü ilçemizde Şanlıurfa’mızın gelecek nesillerine eğitim hizmeti vermektedir. Şanlıurfa Neşe Erberk Anaokulu 2-6 yaş arası çocuklara okul öncesi eğitimi vermektedir. Neşe Erberk anaokulunda eğitim rotasyon sistemi ile verilmekte olup 10 adet branş ders ile eğitimler desteklenmektedir. Ayrıca aylık 52 saat yoğunlaştırılmış İngilizce dersi ile öğrenciler anadilleri gibi İngilizce konuşmaktadırlar.

Yeteneklerine göre ders alan öğrenciler hem kendilerini keşfediyor hem de sosyal hayata hazırlanıyor.
Okulda alanında uzman sınıf öğretmenleri, hemşire ve rehberlik servisi ile öğrencilerin Eğitim Sağlık ve psikolojik alanda ihtiyaçları karşılanmaktadır.

Çocukların gelişimi öğretmenler ile beraber okulun rehberlik servisi ve eğitimini yurtdışında tamamlamış olan alanında uzman okul müdürü tarafından aylık olarak değerlendirilmektedir. Siz kıymetli hemşerilerimizin bu kadar profesyonel ve donanımlı olan Okulu ziyaret etmesini Şiddetle tavsiye ediyorum. Kaliteyi yerinde görmek ayrıcalıktır." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.