banner2
Öne Çıkanlar teog news Strandberg futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins Trendyol 1. Lig

ŞANLIURFA'DA HAFIZ YETİŞTİRME OKULU KAZANDIRMA ÇALIŞMASI BAŞLANDI

Prof Dr Necmeddin ERBAKAN İmam Hatip Orta Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Bekir Ziya ENGÜL yaptığı açıklamada, İlimize Hafızlık Eğitimi veren bir imam hatip kazandırmak adına çalışmalarımıza başladık.

ENGÜL, Hafızlık Eğitimi veren bir imam hatip kazandırmak adına çalışmalarımıza başlarken bu konuda gerekli bilgi ve destek sağlamak amaçıyla, AGD başkanı ve İl milli eğitim Müdürlüğü Din Eğitimi eski Şube müdürü Fevzi Çelik Önder Şanlıurfa başkanı Suphi ÇİÇEK, Prof.Dr. Necmeddin Erbakan imam hatip ortaokulu müdürü Said Payam, Prof.Dr. Necmeddin Erbakan imam hatip ortaokul hafızlık koordinatörleri Mehmet Özer ve Abdurrahman ÇINAR, değerli hocalarımız Harun YILDIZ, Muhammed Çınar, Taha Kahvecibaşı, öğretmen Salih YALÇINKAYA ve ev sahibimiz İsmail Özbek kardeşimiz ile birlikte ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Gayret bizden zafer Allah‘tan düsturuyla hareket ederek çalışmalarımızı başlattık. Rabbim bu yolda muvaffakatiyet ve kendi rızâsına göre hareket etmeyi nasip etsin .

Gelecek nesillerimize erdemleri öğretme ve Erdemli bir toplum inşa etme yolunda karınca kararınca elimizden geleni yapacağız inşALLAH, dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.