banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Şanlıurfa'da 2023 Eğitim Vizyonu Çalıştayı Yapıldı


Şanlıurfa eğitiminin 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda geliştirilmesi için Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından elektronik ortamda bir eğitim çalıştayı düzenlendi.
İl ve İlçe genelindeki öğretmenlerin kendi okullarında katılım sağladığı çalıştay, Şanlıurfa eğitiminde ihtiyaç duyulan ve uygulanılması istenilen konuların tespit edilmesi noktasında Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından son derece önemli bir uygulama olarak görülüyor.
Çalıştay öncesi öğretmenlerimize Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk’un twitter adresinde yayınladığı videolu mesaj iletildi. Selçuk konuşmasında kısaca: “Bizim Ankara’da yaptığımız faaliyetler elbette bir değer taşıyor ama sizin desteğiniz olmadığında, sizin gayretiniz olmadığında, yönetici arkadaşlarımızın yönlendirmesi olmadığında, samimi gayretleri olmadığında inanın bizim Ankara’da yaptığımız çalışmaların çok da değeri olmaz. Bundan dolayı çocuklarımız için, bu toprakların geleceği için yeni bir eğitim dönüşümüne ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.” dedi.  
Çalıştay, Güneydoğu TV Programcısı Mehmet Erdem moderatörlüğünde; İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selçuk Özdemir ve Şanlıurfa STEM ve Bilim Merkezi Koordinatörü Nuri Öğüt’ün konuşmacı olarak katılımıyla başladı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 5 soru öğretmenlerin katılımıyla elektronik ortamda cevaplandırılarak çalıştaya aktif katkıları sağlanıp, çıkacak ortak sonuçlar Müdürlüğümüzce değerlendirmeye alınacaktır.
Öğrencilerin tahtada gördüğü, öğrendiği bilgileri uygulamayı hedefleyen 2023 Eğitim Vizyonunun ilimizde uygulanması noktasında öğretmenlerden alınan dönütlerin değerlendirilmesiyle Şanlıurfa eğitiminin geliştirilmesi hedefleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.