banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen toz Sugeldi

2016 Şanlıurfa LYS birincisi'ne teşekkür etti

 

Başkanlık makamında ağırladığı Erişenle bir süre sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, Erişen'in doktorluk hayalini gerçekleştirmesinden dolayı yaşadığı mutluluğu ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime ve öğrencilere her alanda destek olmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfalı tüm öğrencilerin ortalamalarıyla Ülke genelinde büyük bir başarı elde etmelerini temenni etti.

Tüm ailelerin çocuklarıyla iyi bir şekilde ilgilenmeleri gerektiğini belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Sabahattin Erişen kardeşimiz hem il birincisi hem de Türkiye'de 9'uncu olarak Acıbadem Tıp Fakültesini burslu olarak kazandı. Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime her alanda destek veriyoruz. Gerek deneme sınavları bakımından gerek ise kaynak bakımından bir çok katkıda bulunduk. 4 deneme sınavı gerçekleştirildi Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla.
Çocuklarımızın geleceğe yürüyerek güzel bölümlere yerleşmeleri bizleri de sevince boğmuştur. Sabahattin kardeşime hayatında başarılar diliyorum. İnşallah güzel bir şekilde Doktor olarak ülkesine faydalı olacağını düşünüyorum. Tüm öğrencilerimizin ortalamada büyük bir başarıyı elde etmeleri gerekiyor. Sabahattin kardeşimizin ailesini de tebrik ediyorum, tüm ailelerimizin çocuklarıyla ilgilenmesi bire bir takip etmeleri ve onların yanlarında olmaları çok önemli" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.