banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Şanlıurfa Belediyesi Yıktığı Yerleri Onarmıyor!

Akabe ve Akşemsettin mahalleleri, SSK caddesi üzerinde ki yol çalışmalarında belediyenin kepçe ile kırdığı kaldırım ve dükkân önlerini yapmadığını, kaç kez uyarmamıza, beyaz masaya dilekçe vermemize rağmen, kırılan yerlerin yapılmadığını, esnafın mağdur edildiğini söyleyen sigorta esnafı; yetkililere seslenerek mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

Akşemsettin mahallesi, SSK caddesi üzerinde bulunan Azizoğlu ‘Ayakkabı ve Çanta mağazası’ yetkilileri; “kaç kez uyardık… Şanlıurfa belediyesinin 185 nolu beyaz masa adlı birimini aradık. Hatta yazılı dilekçe verdiğimiz halde yine de yıkılan iş yerimizin karo-fayanslarını yapmak için harekete geçilmediğini ve mağduriyetlerinin giderilmediğini söylediler...”

Haber: Mehmet Emin KUŞ/ www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.