banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Rektör Taşaltın Veteriner Fakültesinin Sorunlarını Dinledi

Eyyübiye Kampüsü Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda, akademisyenlerden fakültenin sorunlarını dinleyen Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, “Rektörlük olarak eğitim adına engel teşkil edecek tüm sorunları ivedilikle kaldırıyoruz. Burada yapmış olduğumuz toplantının amacı; siz akademisyenlerimizin sorunlarını ilk ağızdan dinlemek ve var olan sorunlarınıza çözüm üretmektir” dedi. 

Yaklaşık bir buçuk saat süren toplantıda öğretim elemanlarından gelen talepleri dinleyen Rektör Taşaltın, tüm sorulara tek tek cevap verdi. Yapılması gerekenleri not aldı. 
Verimli geçen toplantıya, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Avcı, Üniversite Genel Sekreteri Abdulhalim Dündar, Dekan Yardımcıları ve öğretim elemanları katıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bambam 6 yıl önce

Koca üniversite haber sitelerinden medet umacak hale getirildi. Daha ne denebilir ki?

Avatar
latife 6 yıl önce

Ne kadar katılımcı, personeline değer veren bir lider. Hakikaten insanın gözleri yaşarıyor. Seviyoruz seni sürekli komik fıkralar anlatan adam :)

Avatar
man 6 yıl önce

veteriner fakultesinin osmanbeye bir an evvel tasinmasi lazim..

Avatar
Coşkun 6 yıl önce

ODTÜ, İTÜ hepsi boş, Harran FEF ile coş!