banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan PTT 1. Lig

Şanlıurfa'da Sosyal Yapı ve Çok Kültürlülüğün Eğitime Yansıması

 Şanliurfa Anadolu Kız Lisesinde yapılan bu eğitimde yeni aday ögretmenlere Şanlıurfa'nın fiziki, sosyal ve kultürel yonleri hakkında yabancılık çekilmemesi için bilgiler verilmiştir.
Şanlıurfa Eyyübiye RAM Mudürü İmam Bakır AYDIN, " Biz Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak sorumlu olduğumuz bölgelerde, Egitim-Öğretim donemi icerisinde yaptigimiz çalısmaların yanı sıra yaz tatilinde de nasıl faydalı olabilirizin cabası ve gayreti içerisinde olarak Aday Oğretmen seminerleri içinde yogun bir tempoyla hazırlandık ve alanında uzman egitimcilerimizle beraber ülkemizin gelecek nesilleri yetiştirecek olan yeni öğretmen adaylarımızın eğitimlerini gercekleştirdik" diye konuştu

Eğitim semineri veren Rehberlik Uzmanı Erman ŞEN ise: " Biz bu ülkenin emek ve değer verdiği yatırım yaptığı uzmanlarız. Elbetteki bize verilen bu gorevleri elimizden geldigince, dilimizin dondugunce layıkıyla yapabilmek için gerekirse gece gundüz demeden gerekli donanima sahip olabilmek için caba ve gayret içerisindeyiz. Biz biliyoruz ki bir oğretmenin bir nesli degistirebilecek potansiyele sahiptir. Onun için öğretmenlerimiz ne kadar donanimlı olursa o kadar faydalı ve başarilı olacaklardır. Bizlerde Eyyubiye RAM uzmanlari olarak bu çorbadab tuzumuzun olmasından mutluluk duymaktayız." Şeklinde açıklamalar bulundular.

Güzel dilek ve temenniler ile yüzlerin güldüğü toplu bir hatıra fotoğrafı ile eğitim semineri sonlandi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.