banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Urfa Haber Balıklıgöl

Rakka Heyeti Belediyeyi Ziyaret Etti

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Suriye'nin Rakka Vali Yardımcısı Dr. Ali İbrahim, Rakka Meclis Başkanı Mühendis Ubeyd El Hasan ve beraberindeki heyet Şanlıurfa Belediyesi'ni ziyaret etti.

         Belediye Başkan Vekili Ahmet Al, Başkan Yardımcıları Mustafa Aydın ve Mehmet Fevzi Yücetepe tarafından karşılanan heyet ilk olarak başkanlık makamına geçti.

Burada yapılan görüşmenin ardından Belediye Meclis Salonu'nda Şanlıurfa ve Şanlıurfa'da yürütülen belediyecilik hizmetleri hakkında kısa bir brifing alan heyet daha sonra Katı Atık Bertaraf Tesisi'ni gezerek yetkililerden bilgi aldı.

         Şanlıurfa'nın tarihi ve turizmi hakkında Rakka heyetine önemli bilgiler veren Belediye Başkan Vekili Al, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

          Suriye'nin Rakka Vali Yardımcısı Dr. Ali İbrahim ise Türkiye ile Suriye'nin kardeşlik ilişkilerine değinerek Rakka'nın Şanlıurfa ile Kardeş Şehir ilan edilmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan'ın davetlisi olarak önceki gün Akçakale Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yapan heyetin temaslarını tamamlayarak bugün Rakka'ya dönmesi bekleniliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.