banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Bıcak Kesmetaş köyleri

Osmanbey kampüsü kampüsünde erkek Öğrenci Yurdu yapılacak
Göreve Geldiği günden beri şehir üniversite bütünleştirilmesi için çaba sarf eden rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik Ankara'da yaptıkları temaslarda Osman Bey kampüsünde planladıkları 5000 kişilik öğrenci yurdunun ilk etabı olan 2000 kişilik Yurt için somut adım atılacağını açıkladı.

Erkek öğrenciler için yapmayı planladıkları 2000 kişilik Yurt için Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile görüştükten sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan rektör Çelik. Ilk etabı olan 2000 kişilik yurt içi görüşmelerde bulunduğunu açıkladı.
Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Harran Üniversitesi Osman Bey Külliyesinde planladığımız 5000 kişilik erkek yurtlarının ilk 2000 kişilik etabı için Sayın Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ve Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Ali Er ile olumlu görüşmeler yaptık." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.