banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

FETÖ'dan Sonra PKK'ya şok! 14 Bin kişi açığa alınacak...

BALİKLİGOL.COM-Onbinlerce kişi FETÖ Terör örgütüne üye olmakla gözaltına alınıp ihraç edilirken bir şokta PKK'lılara. PKK terör örgütüne mensup olduğu tesbit edilen 14 Bin öğretmen açığa alınacak.

Başbakan Yıldırım, Diyarbakır'da Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat Önderleri ile yemekte bir araya geldi. Yıldırım, "15 Temmuz'dan sonra FETÖ, PKK'ya 'Efendim bu işi halledemedik, bari Cumhurbaşkanına, Başbakana suikast yapın da maliyeti neyse verelim' diyor. Alçaklığın bu kadarını görmedi bu millet" dedi. Yıldırım şöyle devam etti: Bu bölgede görev yapan, terörle bir şekilde iç içe olmuş 14 bin öğretmen olduğu tahmin ediliyor. Milli Eğitim Bakanımız ile konuştuk, tedbir olarak üzerinde şüphe bulunan, gerekli tespitleri yapılan bütün öğretmenler açığa alınacak, yeni ders döneminde bunlara görev verilmeyecek. ..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.