banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Öğretmenler ve Veliler Hayat Verdi

"Okullar Hayat Versin" Projesi Takdir Topladı

Şanlıurfa'da bu kampanyaya öncülük eden Kanuni Sultan Süleyman İlkokulu bir ilke imza atarak takdir topladı.
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde Akabe mahallesinde bulunan Kanuni Sultan Süleyman İlkokulu’nun kan bağışı projesi birçok hayata umut verecek.  Okul ve Kızılay işbirliği ile düzenlenen kan bağışı kampanyası kapsamında okul öğretmenleri ve veliler destek vererek kan bağışında bulundular. 

Şanlıurfa’da örnek bir işbirliği olan kan bağışı kampanyasına Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir, Şube Müdürleri Şevki Dengiz, Mahmut Fırat, Arif Oruç Gürlek ve Kanuni Sultan Süleyman İlkokulu Müdürü Halil İbrahim Arslan katılarak kan bağışında bulunup destek verdiler.
 
Örnek davranışlarından dolayı velilerden takdir toplayan okul yöneticilerini bu tür farkındalık projelerinin devam etmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.