banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Öğrencilerde Kitap Fuarındaki Seminere yoğun ilgi

Şanlıurfa. 4 ulusal kitap fuarında öğrencilere yönelik seminer düzenleyen Şanlıurfa’nın önemli eğitim kurumlarından PRATİK YÖNTEM Eğitim kurumlarının seminerine Öğrenciler Yoğun İlgi gösterdi. 

Sınav Kaygısı ve Verimli Ders çalışma konulu seminere yoğun ilgi gösteren Öğrenciler, seminer sonrası fuarda yayın evlerinin açmış olduğu standları ziyaret ederek kitapları aldılar. 

Şanlıurfa 4. Ulusal kitap fuarının 6. Gününde Pratik Yöntem Eğitim kurumlarının düzenlemiş olduğu semineri  uzman rehberlik öğretmeni Adil Fırathan öğrencilere, Sınav kaygısı ve verimli ders çalışma tekniklerini anlattı. Seminere Çok sayıda hazırlık öğrencisi katıldı. Öğrenciler "semineri keyifli bir şekilde dinlediklerini, verim aldıklarını, bir çok yeni ders çalışma taktiği öğrendiklerini  ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.