banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Muhtarın yol çilesi

Şanlıurfa Bozova'ya bağlı bulunan Bulguca köyü muhtarı Mahmut Demir; "Yaklaşık olarak bir kilometrelik yapılmayan bir yolumuz var bu yol için şimdiye kadar Milletvekilinden, Müsteşarına kadar birçok yere müracaatta bulundum bu yolun yapılması için ama kimse bana net bir söz vermedi.

            Ben ise bu yolu yaptırmak için yaklaşık 2 gündür Sayın Valimiz Nuri Okutan'dan bir randevu talebinde bulundum yoğun programı nedeni ile henüz şimdiye kadar randevu cevabını almış değilim inşallah Allah nasip ederse bu hafta içersinde Sayın Valimizden bir araya gelip yolumuzun yapılması için bu konuyla ilgili sayın valimizin elinden gelen bütün imkânları bize seferber edecektir.

Bugün Sayın Milletvekilimiz Mustafa Kuş ile bir telefon görüşmemiz oldu, aynı hadiseyi Sayın Vekilime de aktardım Sayın Vekilimde kendi imkânları içersinde yol ile ilgili çalışmaları sürdüreceğini söyledi.

Muhtar Demir, "herkesin yolumuzla ilgili katkısı olmuştur tekrar ben köyüm adına sayın vekillerime Sayın Valime teşekkür ediyorum.

Ramazan ayının gelmesi ile beraber bayrama yetişmezden yolumuzun bitmesi için emeği geçecek olan tüm yetkililere teşekkür ederim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.