banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

MEM Müdürü Yapıcıer’den  2019-2020  Eğitim ve Öğretim Yarıyıl  mesajı

İl Milli eğitim müdürü Yapıcıer, Önemli olaylar ve gelişmeler ışığında 2019 yılını acı, tatlı hatıralarla geride bırakırken camiamızın heyecan verici gelişmelerine tanık olacağımızı ümit ettiğim yeni bir yıla, 2020’ye başlıyoruz diye başladığı mesajında şunları dile getirdi:
 2023 Eğitim vizyonunu gerçekleştirmek ve bunun bir adım daha ötesine geçerek 2053, 2071 vizyonunu göğüsleyecek olan gençlerimize ve kadim şehir Şanlıurfa'mıza yakışan eğitim hizmetini sunmak öncelikli hedefimiz olacaktır.
Milletçe içinden geçtiğimiz koşullar ve küresel olarak içinde kaldığımız dünya ikliminin; yeni yılda insanlığın ortak değerlerini yücelten, insanlığı birlik, beraberlik ve huzur gayesi etrafında toplayan bir bahara hazırlaması toplum olarak en büyük arzumuzdur. 
2020 yılının Şanlıurfa’mızda bizi gururlandıracak başarılı projelerin hayata geçtiği, eğitim öğretim yolcuğumuzun başarılarla taçlandırıldığı, bir yıl olarak geride kalması için elimizden gelen gayreti göstereceğimize olan inancım tamdır.
17 Ocak 2020 itibariyle Şanlıurfa’da yaklaşık olarak 650 bin öğrencimiz eğitim öğretime bir mola daha vereceklerdir. Bu dönem tatilini, öğrencilerimizin velileriyle birlikte sevdiklerini, yakınlarını daha güzel bir şekilde ziyaret edecekleri, akran ilişkilerini güçlendirecekleri, toplum hizmetleriyle vakit geçirecekleri bir mola olarak değerlendirmelerini tavsiye ediyor ve öğrencilerimizi canı gönülden kucaklayarak tatillerini tebrik ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle ilimiz eğitim ve öğretiminin başarılı bir şekilde tamamlanabilmesi için her türlü desteği eksik etmeyen Valimiz Sayın Abdullah ERİN’e, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerimize, okul müdür ve müdür yardımcılarımıza, öğretmenlerimize ve eğitim personelimize teşekkür ediyorum.
İkinci yarıyıla sağlık, mutluluk ve huzurla başlamayı diler, muhabbetlerimi sunuyorum.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.