banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Lise Son Sınıf Öğrencileri Dikkat! Başvurular Başladı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen destekleme ve yetiştirme kursları 11. sınıftan 12. sınıfa geçen istekli öğrencilerle örgün ve açık ortaöğretim kurumlarından mezun olanlara yönelik 20 Temmuz-28 Ağustos tarihleri arasında verilecek. kursların tamamen ücretsiz olduğı açıklandı.

LİSE SON SINIFA GEÇEN ÖĞRENCİLERE YAZ DÖNEMİ DESTEKLEME KURSU
2019-2020 ders yılı sonunda 11. sınıftan 12. sınıfa geçen istekli öğrencilerle örgün ve açık ortaöğretim kurumlarından mezun olanlara yönelik 20 Temmuz-28 Ağustos tarihlerinde destekleme ve yetiştirme kursları açılacak. Ücretsiz verilecek kurslara başvurular, 14-17 Temmuz tarihlerinde alınacak.
 BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ!..
11. sınıftan 12. sınıfa geçen istekli öğrencilerle örgün ve açık ortaöğretim kurumlarından mezun olanlar için ücretsiz destekleme ve yetiştirme kursları açılacak. 

Yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kurslarına ilişkin yazı 81 ile gönderildi. Resmi ve özel örgün eğitim kurumlarında öğrenim görüp 2019-2020 ders yılı sonunda 11. sınıftan 12. sınıfa geçen istekli öğrencilerle örgün ve açık ortaöğretim kurumlarından mezun olanlara yönelik 20 Temmuz-28 Ağustos tarihlerinde destekleme ve yetiştirme kursları açılacak. 

Yaz kurslarına katılmak isteyen öğrenciler, 14-17 Temmuz tarihlerinde başvuru yapacak.

Kurslarda, Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamındaki tedbirlere titizlikle uyulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.