banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Karaköprü'de Okullar Açılışa Hazırlanıyor! Belediye Dezenfekte Çalışması Başlattı

Karaköprü Belediyesi ilçede koronavirüse karşı hijyen ve dezenfekte çalışmalarını tüm mahallelerde sürdürürken, önümüzdeki hafta açılacak olan okullarda da kapsamlı bir dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri okullar açılmadan ilçedeki tüm okullarda dezenfekte çalışmaları gerçekleştirmeyi hedeflerken, özellikle okul bahçesi ve koridorlar deterjanlı su ile yıkanıyor. Sınıflarda da detaylı dezenfekte yapan ekipler mikro sisleme aracı ile havadaki mikropların kırılmasını sağlıyor.

Karaköprü Ali Baba İlkokulu Müdürü Orhan Barsan pandemi döneminde hijyenin öneminden bahsederek Karaköprü Belediyesinin dezenfekte çalışmalarının ardından okulun eğitim-öğretim sezonuna hazır hale geldiğini dile getirdi. Barsan, yapılan dezenfekte çalışmasından dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye ve temizlik işleri ekiplerine teşekkür etti.

Karaköprü Belediyesi temizlik işleri dezenfekte ekibi 21 eylül öncesi ilçedeki okulların tamamını dezenfekte işleminden geçirmeyi hedeflerken, tüm mahallelerde cadde, sokak ve bina girişlerinde de dezenfekte çalışmalarını sürdürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.