banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Kanuni Sultan Süleyman ilkokulu 15 temmuz için bakın ne yaptı

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesinde bağlı Akabe Mahallesinde binlerce oğrencisi bulunan Şanlıurfa'nın en kalabalık okullarından biri olan Kanuni Sultan Süleyman ilkokulu müdürü Zeki Yalçın, okulunun on duvarına dev bir 15 temmuzu anlatan resim yaptırdı.  

Türkiye'nin yaşadığı tarihin en büyük ihanetlerinden olan, Teröristlerin meclisi dahi bombaladığı korkunç vahşeti anlatan Resmin çizilmesi anlamlı bulundu. 

Okul müdürü Zeki Yalçın, Çocukların hafızasında yer etmesi ve gelecekte ülkesine ve dinine  sahip çıkacak şuurlu öğrencilerin yetişmesi için böyle bir yola başvurduklarını söyledi.
www.balikligol.com 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Saliha demirel 4 yıl önce

Avatar
NURGÜL 3 yıl önce

En güzel yıllarımın hatırası,ilk harfi ögrendigim ilkokulun Nasılda buram buram çocukluk koktu,Nasıl geçti 23 yıl böyle nasıl geçti koca bir cocukluk,Bahçesinde daha dün annemizin kollarında koşarkenki şarkısı nasılda bitti,Çocukluğum borçlu bu okula harflerim,hecelerim cümlelerim borçlu bu okula...