banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Yıl Açılış Töreni

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda yapılan açılış törenine, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Sarıışık, fakülte dekanları, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından,  Dr. Öğretim Üyesi Gülgün Bilen öncülüğünde Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği bölümü öğrencileri tarafından Türk Musikisi dinletisiyle devam etti.
Programın açılış konuşmasını yapan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esra Siverekli; “2018-2019 eğitim-öğretim yılının hepimize hayırlı olması temennisiyle, bu yıl fakültemize yeni başlamış öğrencilerimize hoş geldiniz der, bütün öğrencilerimize ve personelimize başarılı ve verimli bir akademik yıl dilerim” dedi.
Yeni başlayan eğitim-öğretim yılının başarı bir akademik yıl olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın öğrencilere seslenerek; “Sizlerle birlikte bilimin rehberliğinde geleceğe emin adımlarla ilerleyeceğiz. İnanıyorum ki sizdeki bu azim ülkemizi hayallerimizin ötesine taşıyacaktır. Sizlere güveniyorum. Harran Üniversitesine hoş geldiniz. Yeni akademik yılın hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.
Program, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer’in yeni akademik yılın ilk dersi olan “Suriyeli Sığınmacılar (Göçmenler) ve Bölgesel İstikrar” başlıklı konusunu slaytlar eşliğinde anlatmasıyla devam etti.
Yaklaşık 2 saat süren program dereceyle fakülteye yerleşen öğrencilere plaket verilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.