banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

İki kurum arasında Protokol İmzalandı

 
Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik ve Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan arasında imzalanan protokol ile Şanlıurfa Bilim Ve Sanat Merkezi başta olmak üzere ilk ve orta öğretim düzeyindeki üstün yetenekli öğrencilerin Harran Üniversitesi birimleri ile birlikte etkinliklerini düzenlemesi, atölye çalışmalarını yapması hedefleniyor. 
Eğitim konusunda Üniversite ve Milli Eğitimin birlikte çalışmasının önemini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, kurumların bilgi birikimleri sayesinde, potansiyeli yüksek, kendine güvenen gençlerimizin, bilimsel ve teknik anlamda ülkeye çok faydalı nesiller olabileceklerini belirtti.
Harran Üniversitesi ile iş birliğinin önemine değinen Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, Rektör Çelik’e verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.