banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

HRÜ İlahiyat Fakültesin’den Değerler Eğitimi Projesi

İlahiyat Fakültesi "Kültür Sanat Kulübü" öğrencileri, danışman öğretim elemanlarının rehberliğinde, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  daha önceden belirlenmiş okullara tasnif edilmiş gruplar halinde haftalık ziyaretler yapıyor. 
İlkokul ve ortaokul düzeyindeki öğrencilerin dini, toplumsal ve ahlaki değerleri kazanımlarını amaçladıklarını belirten Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Celil Abuzar; “Bir toplumu meydana getiren bireylerin yaşam içerisindeki davranışlarını sorgulayan, insanları olumlu yönde destekleyen ve daha güzel, yaşanabilir yarınlar için insanda bulunması gereken evrensel değerlerimizi gelecek nesillerimize aktarmak istiyoruz. Bu evrensel değerlerden yola çıkarak,
ilk ve orta dereceli okulların eğitim süreçlerine gönüllü olarak çeşitli program, etkinlik ve materyallerle destek vermeye çalışıyoruz. Toplumsal değerlerini içselleştirmiş, bilinçli ve ufuk sahibi bireyler yetiştirme konusunda önce kendimizi eğitip, sonra da proje kapsamında ulaştığımız genç kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.