banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Hasan Kalyoncu Üniversitesinde köy okulları için sıra gecesi düzenlendi

’Gönüllülük, gönlünce çalışmak değildir’

İlk olarak Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Kulübü Başkanı Mahmut Burak Kızılelma, katılım gösteren akademisyen ve öğrencilere teşekkür ederek, “ ’Gönüllülük, gönlünce çalışmak değildir’ misyonu ile çıktığımız bu yolda desteklerinden dolayı üniversite yönetimine, gönüllüsü olduğumuz T Genç’e ve TÖK Başkanı Nihat Buğra Ağaoğlu’na teşekkür ediyorum. Kısa sürede Güneydoğu Anadolu bölgesinde etkin faaliyetlerimiz ve sosyal projelerimiz devam edecektir. Gençlerimizin kişisel gelişiminde ve sosyal faaliyetlerde daha aktif rol almasını sağlamak amacıyla çıktığımız bu yolda başarılı adımlar atmaya devam edeceğiz. Harekete GENÇTİK ” diyerek sözlerini tamamladı.

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Kulübü organizasyonunda Urfa Sıra Gecesi Ekibi sahne aldı. Tüm katılanların hep bir ağızdan söylediği şarkılar ve çekilen halaylarla coşkulu anlar yaşandı.

Programın ardından Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Kulübü tarafından Şanlıurfa Kültürünü tanıtım ve yaşatma adına katılımcılara çiğ köfte servisi yapılarak, Köy Okullarına yardım için bağış toplandı.

Şanlıurfa sıra gecelerinin vazgeçilmez grubu, otantik bir dinleti sundular. Yoğun katılımın gerçekleştiği etkinlikte; Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hanifi Aslan,  Akademisyenler ve öğrencilerde yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.