banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Harran’da Mimari Restorasyon Eğitimi Başlıyor



YÖK tarafından onaylanan Meslek Yüksek Okulu, Çocuk Gelişimi ve Mimari Restorasyon programı ile eğitim ve öğretime başlayacak.
Konuyu sosyal medya hesabından duyuran Harran Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın şunları yazdı: “Harran Üniversitesi ismini aldığı topraklara vefasını gösterdi. Harran ilçemize Meslek Yüksek Okulu açıldı. YÖK tarafından onaylanan Çocuk Gelişimi ve Mimari Restorasyon programları Urfamıza ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.
HARRAN'A BÜYÜK MÜJDE
Meslek Yüksek Okulunun açılacağı haberi ilçede büyük sevince neden oldu. İlçede yaşayan bir çok vatandaş sevincini sosyal medya hesabından paylaşarak gösterdi.
Kararın açıklanmasından sonra ilçe belediyesi resmi sosyal medya hesabından da şu şekilde bir paylaşımda bulunuldu: “Harran Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Özyavuz ve Harran Üniversitesi Rektörlüğü’nün ortak çalışması sonucu ilçemize 3’üncü yüksek okul kazandırılması onaylandı. Artık kızlarımız, kendi ilçemizde ailelerinin yanında yüksek öğrenim imkânı bulacak. Hayırlı olsun”

Anahtar Kelimeler:
Harran Myo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
man 6 yıl önce

eee...