banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Harran Üniversitesinden O siteye yalanlama

Konuyla ilgili olarak Harran Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

YALAN HABERE AÇIKLAMA
Şanlıurfa’da yayın yapan yerel bir internet sitesinde yer alan “Harran Üniversitesinde Bir İstifa Depremi Daha” başlıklı haberin içeriğinin tamamı yalan yanlış ve yıpratma amaçlıdır
Haberde iddia edildiğinin aksine kurumumuzda Rektör yardımcısı olan Prof. Dr. Şerafettin Çelik, hala görevinin başındadır. Ve hiçbir yetki kısıtlaması yapılmamıştır. Bununla birlikte kısa bir süre önce Rektör Yardımcılığı görevinden ayrılan Prof. Dr. Ercan Yeni’nin de bazı yetkilerini geçici olarak kullanmaktadır.
Yine haberde, “ERCAN HOCANIN YERİNE AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİNDEN TRANSFER” ara başlığıyla verilen detayda belirtilen “Harran Üniversitesi rektör yardımcılığından istifa eden Prof. Dr. Ercan Yeni’nin yerine Afyon Kocatepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Ali Sarıışık transfer edildi” detayı da tamamen yıpratma amaçlıdır. Prof. Dr. Ali Sarıışık Mühendislik Fakültesi dekanlığı görevini yürütmektedir.
HABER ÇELİŞKİLERLE DOLUDUR!
Haberin başlığında “istifa depremi” haberin alt spotunda; “Bir rektör yardımcısının daha istifa haberi geldi” haberi içeriğinde ise “Harran Üniversitesi rektör yardımcısı Prof. Dr. Şerafettin Çelik’in istifasını isteyen Rektör Taşaltın, henüz isteğine cevap alamadı. Rektör yardımcısı Prof. Dr. Şerafettin Çelik’in istifa dilekçesini vermemesi üzerine Rektör Taşaltın, Şerafettin Çelik’in bütün yetkilerini aldı” deniliyor. Çelişkilerle dolu bu yalan ve yanlış haber, kurumumuzu yıpratma amaçlı olduğu aşikârdır.
Harran Üniversitesi olarak, Rektörümüz Prof. Dr. Ramazan Taşaltın ve kurumumuzu yalan yanlış haberlerle hedef gösterdiği aşikâr olan bu internet sitesi hakkında yasal tüm haklarımızı kullanacağımızı belirtir, kamuoyuna saygılarımızı sunarız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.